Laatste nieuws

De afgelopen maanden zijn wij met onze deelnemers hard bezig geweest met verschillende activiteiten. Hieronder zetten wij een korte update van onze activiteiten:

- We zijn bezig om de kweekkas op te bouwen. We missen verschillende delen glas. Tips hiervoor zijn welkom.

- We hebben goed contact met Praktijk De Regenboog in Krommenie. Woensdag 21 mei a.s. komen zij met deelnemers langs voor een rondleiding en doen zij mee met een houtactiviteit.

- We zijn bezig met het plannen van een vrijwilligers-dag om de laatste grote klussen voor beide groepen af te ronden. Interesse?! Geef je bij ons op!!

- Wij zijn op zoek naar tegels en tuinaarde/zand. Heeft iemand een tip? Laat het ons weten!!

- De zomervakantie staat over ongeveer 7 weken voor de deur! Wij zijn hard bezig om onze flyer af te ronden en te verspreiden. Wij zijn gewoon in deze periode open.

- We zijn ook hard bezig met het werven van nieuwe deelnemers. Op beide groepen is er nog plek. Echter zal er binnenkort voor de houtgroep een wachtlijst van kracht gaan.

- Naast werving en selectie zijn we ook bezig met de veranderingen omtrent de WMO. We hebben met goede partijen al verschillende afspraken staan!

Kortom: we zijn hard bezig! Benieuwd naar wat we in de praktijk doen? Kom gerust eens langs op woensdag of donderdag tussen 9.00 - 16.00 uur op Vaartdijk 4 te Assendelft.

20. mei, 2014