Laatste nieuws

Naast het werken en verbouwen op onze nieuwe locatie, staan we geregeld stil bij wat we in 11 maanden al hebben bereikt. En komen we tot het besef dat onze website een beetje verwaarloosd is. We geven uiteraard ook graag weer wat we met elkaar hebben bereikt.

Naast onze dagelijkse vaste activiteiten, klussen we ook met onze deelnemers aan de nieuwe dagbestedingsruimten, richten we de stallen opnieuw in en worden er ook veel 'gebouwtjes' gesloopt. Met de hulp van NL Doet afgelopen maart zijn we ook ver gekomen met ons knaagdierenpleintje en de moestuin.

Inmiddels is ons dierenaantal gegroeid naar 7 konijnen, 2 cavia's, 2 varkentjes, 2 geiten, 5 pony's en een koppel schapen mét lammeren. Deze dieren worden dagelijks verzorgt door onze deelnemers. 

Onze keukengroep krijgt ook steeds meer vorm en worden er drie keer per week kookactiviteiten aangeboden. Daarnaast komt ook het thema schoonmaken in de breedste zin van het woord aan bod.

Naast alle klusssen en plannen is er ook voldoende ruimte voor ontspanning. Zo bieden we op wekelijkse basis bewegingsactiviteiten en knutselactiviteiten aan.

Kortom: op onze nieuwe locatie timmeren we hard aan de weg!

10. jul, 2019