Laatste nieuws

Donderdag 28 februari jl. is een klas van Altra College Krommenie gestart met de stage bouw/hout op BC Works Dagbesteding.

Onderleiding van Paul Constant, begeleider van de houtbewerkinggroep, zijn we gestart met de kennismaking met houtbewerking. Deze eerste stage-ochtend stond in het teken van elkaar leren kennen, een rondleiding op de boerderij en pallets uit elkaar halen. De leerlingen waren allemaal enthousiast en gingen ijverig aan het werk.

Het eerste werkstuk waar zij de komende twee weken aan gaan werken is het maken van houten gereedschapskisten. De resterende weken zullen zij werken aan het tweede werkstuk, namelijk het maken van houten zaagbankjes.

De komende vijf donderdagochtenden zullen de leerlingen van Altra College Krommenie stage lopen bij ons. De laatste stage-ochtend zullen wij afsluiten met de beoordeling van de werkstukken. Daarnaast is er de mogelijkheid voor ouders om langs te komen zodat zij kunnen zien waar de leerlingen de afgelopen 6 weken stage hebben gelopen en wat zij daar hebben geleerd.

4. mrt, 2013